Ο φωτογράφος βάπτισης είναι πολύ σημαντικό να καταγράψει τις ομορφότερες στιγμές σας, έτσι ώστε κάθε φορά που θα βλέπετε μια φωτογραφία από τότε, να ξυπνάνε μέσα σας εκείνα τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις.

Η βάπτιση δηλώνει μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα για το βρέφος. Είναι η πρώτη γιορτή της ζωής του, παρέα με αυτούς που θα τον αγαπάνε για πάντα.

Κυριακή, πρωί με συννεφιά… Η κατάλληλη ώρα για την βάπτιση του! Γονείς, συγγενείς, φίλοι και νονός φόρεσαν τα καλά τους και ξεκινάει η τελετή με χαρά.

Λίγο κλάμα όπως πρέπει και αρκετή άνεση μέσα στη κολυμπήθρα.

Ρούχα, λάδι και σταυρός, μαμά και νονός, φώτα κάμερα έτοιμα!

Το μικρό ακόμα ήρεμο και χαρούμενο, δεν έχει ρίξει ούτε ένα δάκρυ!

Και ο φωτογράφος της βάπτισης σε ετοιμότητα!

Και εδώ ξεκινάει το δύσκολο αλλά πολύ ευχάριστο έργο του Νονού!

Σαν πνευματικός γονιός πλέον έχει την υποχρέωση να παρέχει τα καλύτερα στο μικρό, καθόλη τη διάρκεια της ζωής του, να το καθοδηγεί και να το συμβουλεύει σε κάθε του βήμα και φυσικά να το κακομαθαίνει με τον τρόπο που μόνο ο νονός ξέρει!

Η Τελετή της Βάπτισης τελείωσε, οπότε ήρθε η ώρα της φωτογράφισης του μικρού σας!

Και στη περίπτωση που χαλαρώσει πολύ και αποκοιμηθεί, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα!

Άλλωστε είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας οπότε η φωτογράφιση της βάπτισης θα γίνει όταν είναι έτοιμος, μια άλλη ημέρα!

Η φωτογράφιση της βάπτισης τελείωσε, ωστόσο έχει γίνει και βιντεοσκόπηση της βάπτισης για να υπάρχουν όλες αυτές οι όμορφες στιγμές σε μορφή documentary και σε ένα πολύ φινετσάτο μουσικό κλιπ.

Η βιντεοσκόπηση είναι μια διαφορετική μορφή για να κρατάς τις αναμνήσεις, τις στιγμές και το χρόνο αναλλοίωτο. Κάτι που να είστε σίγουροι θα εκτιμήσετε πολύ περισσότερο σε λίγα χρόνια, όταν πια δεν θα είναι εκείνο το μικρό που χωρούσε στην αγκαλιά σας και ίσως να προετοιμάζεται το Γάμο του!