Ο φωτογράφος γάμου έχει ένα πολύ σημαντικό έργο εκείνη την ημέρα, πρέπει να αποτυπώσει τις ομορφότερες στιγμές του ζευγαριού.

Είναι η ημέρα που το ζευγάρι ενώνεται για πάντα!

Είναι στιγμές χαράς για όλους όσους σας αγαπάνε και βρίσκονται μαζί σας.

Έχετε επιλέξει νυφικό,MUA, κουστούμι, αξεσουάρ, στολισμό, εκκλησία και κέντρο δεξίωσης και φυσικά εμάς για την φωτογραφική κάλυψη του Γάμου σας! Τέλεια!

Ας βάλουμε τα πράματα σε μια σειρά!

Ξεκινώντας από το Prewedding! Μια Φωτογράφιση & Κινηματογράφηση δηλαδή του ζευγαριού νωρίτερα ώστε να προκύψει υλικό για το e-προσκλητήριο και το clip εισόδου στο κέντρο δεξίωσης.

Μέσα στην εβδομάδα του Γάμου σας, ορίζουμε μια ημέρα για την φωτογράφιση των details σε flatlay, των αξεσουάρ σας δηλαδή. Βέρες, κουστούμι, νυφικό, γόβες, στέφανα κτλ και φτιάχνουμε το πρόγραμμα της ημέρας του Γάμου σας, το οποίο θα έχετε και σε έντυπη μορφή, ώστε να γνωρίζουν όλοι τι θα γίνει και πότε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έτσι στις προετοιμασίες θα έχουμε τους φακούς μας στραμμένους μόνο στο ζευγάρι!

Είναι σημαντική ημέρα γιατί συμβολίζει την έναρξη της ζωής τους σαν ζευγάρι. Εκείνη τη μέρα, στις ετοιμασίες, οι γονείς αντιλαμβάνονται γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση πως τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι έτοιμα να αποκτήσουν την δική τους οικογένεια.

Είναι η ώρα που όλα είναι έτοιμα και όλοι θα φροντίσουν να είστε το ομορφότερο ζευγάρι!

Εσείς εκείνη την ημέρα απλώς απολαμβάνετε την αγάπη που λαμβάνεται και φυσικά το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής σας με όλους εκείνους που σας αγαπάνε!

Ο γάμος είτε είναι θρησκευτικός είτε είναι πολιτικός έχει την ίδια αξία και την ίδια λάμψη. Ακόμα και ο αρραβώνας έχει το σκοπό του. Γιατί μην ξεχνάτε ότι το σημαντικό είναι η ένωση δύο ανθρώπων που αγαπιούνται και το ξεκίνημα της οικογένειας τους.

Και εκείνη η ημέρα τελείωσε και ήταν υπέροχη, και ήρθε η ώρα για την φωτογράφιση NextDay.

Για λίγες ώρες λοιπόν, θα ζήσετε ως top models γιατί ξεκινάει η πιο διασκεδαστική φωτογράφιση της ζωής σας!

Με πολύ όρεξη, ευχάριστη διάθεση και πολύ πιο άνετα από την ημέρα του γάμου, θα ολοκληρώσουμε το άλμπουμ του γάμου σας με τις πιο όμορφες πόζες.

Η φωτογράφιση του γάμου τελείωσε, ωστόσο έχει γίνει και βιντεοσκόπηση για να υπάρχουν όλες αυτές οι όμορφες στιγμές σε μορφή documentary και σε ένα πολύ φινετσάτο μουσικό κλιπ.

Η βιντεοσκόπηση είναι μια διαφορετική μορφή για να κρατάς τις αναμνήσεις, τις στιγμές και το χρόνο αναλλοίωτο. Κάτι που να είστε σίγουροι θα βλέπετε ξανά και ξανά στο μέλλον και θα γεμίζετε με τα συναισθήματα εκείνης την στιγμής!

Εμείς απλά φροντίζουμε να σας μείνει για πάντα αξέχαστο!!!